Tech trade center – vse za vaš računalnik na enem mestu

Tech trade center je trgovina s široko ponudbo računalnikov, prenosnikov, tablic priznanih proizvajalcev, kot tudi vseh vrst kablov, adaptorjev ter druge elektro in računalniške opreme. In to vse na enem mestu v samem središču Ljubljane na Vošnjakovi 5 za hotelom Lev.

Individualni pristop do vsakega kupca, ugodne cene – tudi do 30 odstotkov ceneje kot drugod, največja izbira kablov in adapterjev v Sloveniji, ugodni plačilni pogoji, so samo nekatere odlike, zaradi katerih podjetje Tech trade center uspešno posluje že vse od leta 1999.

Tecno Trade CenterSe ne spoznate na kable in priključke? Kaj je »moški činč kabel«, kaj je »jack« in kaj kam vtakniti – v output ali input? Ni ovir. V Tech trade centru si bodo vzeli čas za vas in vam vse na vam razumljiv način razložili, pokazali in svetovali.

Tudi za servisiranje računalnikov ni problem. Tech trade center ima svoj servis zabavne elektronike, tudi za računalnike, ki jim je garancija že potekla. Tako vam strokovno osebje  prav zagotovo pomaga usposobiti vaš najljubši računalnik, da bo znova delal brezhibno, morda celo z ojačano močjo, s kakšno novo programsko opremo – tudi te je kar nekaj na voljo: izbirate lahko med različnimi licenčnimi antivirusnimi programi, operacijskimi sistemi Windows, programi Microsoft Office idr., na voljo pa je tudi program za digitalno slikanje Lite.

Miška ne deluje, tipkovnica na prenosniku ne deluje pravilno, počen zaslon, računalnik se pregreva, ventilator postaja vse glasnejši … V tech trade centru boste dobili vse odgovore za svoje težave in tudi rešitve.

Če ste bolj »na tesnem« z denarjem in si trenutno ne morete privoščiti nakupa povsem novega računalnika – zaupajte osebju Tech trade centra vaš problem. Morda pa vaš računalnik še ni za med staro šaro in je potrebno samo zamenjati grafično kartico ali pa celo samo očistiti prah, ki se je nabral na skritih mestih.